Ipari címkenyomtatók, és ami mögöttük van

2019. 03. 12.
1332
Ipari címkenyomtatók nagy teljesítménnyel

 

Milyen vállalkozásoknak ideális az alkalmazása


Több műszakban, 0-24 óráig megy a termelés? Akkor a munka egy percre sem állhat meg. Ne hagyja, hogy a kemény verejtékkel kivívott elismerésnek, a bizalmi partneri kapcsolatokon csorba essen csak azért, mert a címkenyomtató nem bírja a strapát. A megoldás koránt sem olyan bonyolult, mindössze arra kell figyelnünk, hogy az igényes munkához, az igényeinkhez illő vonalkód nyomtatót válasszunk!

Hozzájárul a termelékenység, a hatékonyság és a jövedelmezőség fokozásához a kisebb, nagyobb termelő üzemekben a termékcímkézés folyamatos, 365/24/7 üzemének elősegítésével. Raktárakban, disztribúciós központokban és címkéző alkalmazásokba gyártósorba beépítve is rendkívül hasznos üzemi kiegészítő szerepét tölti be.

 

 

 

Három modell, amire érdemes odafigyelni

 

 

HONEYWELL/ Intermec – EasyCoder PX4i


Napi több tíz vagy százezres nagyságrendben történő folyamatos címkenyomtatására tervezett, termál-transzfer és direkt-termál vonalkód nyomtató. A tartósság és a megbízhatóság igazi mintaszobra. Nem válogat az üzemeltetési módok között. Egyetlen és érthető elvárása, hogy precíz, minőségi és kitartó munkáját rendszeres karbantartással díjazzuk.

4000 mm-ert meghaladó nyomtatási hosszával, könnyű beépíthetőségével és rendkívüli, 300mm/sec nyomtatási sebességével biztosítja, hogy a munka mindig javában zajlon és, hogy a részfolyamatok közötti összhang sértetlen maradjon.

Az ipari címkenyomtató többek között a DSim, a Fingerprint és az IPL programozási nyelvek amellett, hogy jól tervezhető, így gazdaságos és biztonságos működést tesznek lehetővé, nagyfokú variálhatósággal is elkápráztatják a vonalkód nyomtató felhasználóját.

A modellre jellemző, a TTR festékszalagok családjába tartozó típusok a WAX, RESIN, WAX/RESIN . Mind a viasz, mind a gyanta alapú festékszalagok vagy ezek kombinációja gyors nyomtatási sebességet, páratlan ellenálló képességet kölcsönöznek az ipari címkenyomtató.

 

ipari címkenyomtatók tartós használatra

 

 

Zebra 220 Xi4 203dpi (TT) nyomtató


220 mm-es, extra nyomtatási szélességgel, magabiztos megjelenésével abszolút favorit. A szakma csak a legszélesebb címkéket nyomtató printerek ászaként tartja számon. Rendkívüli teherbírásuk és kapacitásuk új szintre emeli a vonalkód nyomtató modellek ezen ágát.

Felejtse el a meghibásodások miatti üzemleállást! A címkegyártás és a termelés folyamatossága egy Zebra 220 Xi4 203dpi (TT) nyomtatóval a fedélzeten elképzelhetetlen!

Nyomtathatók az XML nyelven készített címketervek is, így ORACLE és MSCA rendszerekkel igazán gyümölcsöző kapcsolatot tud kiépíteni a vonalkód nyomtató.

Maximális kompatibilitás jellemzői. A ZPL nyomtatási programnyelv révén nemcsak az egyedi fejlesztésű alkalmazásokba integrálható. A már meglévő, ZPL nyelvű vonalkód nyomtatóval mindenféle programváltoztatás nélkül helyet tud cserélni.

A Zebra 220 Xi4 203dpi (TT) ipari címkenyomtató a legújabb verziójú SAP rendszerekkel is, könnyedén megtalálja az összhangot.

 

 

SATO CL4NX


A speciális címkézési igények maximális kielégítése csak a SATO CL4NX támogató jelenlétében történhet. A műanyag és textil felületek sem idegen területek a számára.

Az alkalmazott festékszalag típusát tekintve az előző két modellel azonos tulajdonságokkal bír. A csavart viszont annak 600 méteres hossza viszi a történetbe. Rekordméretei miatt igazi túlélőbajnok, az üzemi megpróbáltatásokat kiskanállal faló printerbajnok.

A japán gyökerekkel bíró brand ipari címkenyomtató modellek egyik csúcskategóriája, amely, ahogy azt neve is mutatja 4 (CL4NX) inch széles nyomtatófejjel van felvértezve.

 

SATO CL4NX speciális címkézési igényekhez

 

A Linux alapú rendszer garantálja a vonalkód nyomtató precíz és gyors működését, könnyű kezelhetőségét, ami rögtön megteremti gép és üzemeltetője között az összhangot. A jól olvasható jelzésekkel élő színes kijelzőn minden szükséges információ leolvasható közel 30 különböző nyelven. Ha mindez nem lenne elég, akkor kreatív videó támogatással is élhetünk a kellékanyagok cseréjénél felmerülő hibalehetőségek kiiktatása érdekében.
 
A nyomtató öngondoskodó, a szükséges kiigazításokat automatikusan elvégzi. Ez az ipari címkenyomtató a gazdasági és környezeti igényekre egyaránt reagál. Hordozó nélküli címkékkel is használható, megspórolva felesleges hulladékképződéstől vállalatunk illetve környezetünk.

 

 

Beruházás előtt áll? Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk Önnek választani!

 

címkék: