Közepes teljesítményű címkenyomtató

2019. 03. 05.
2370
Közepes teljesítményű címkenyomtató

 

A közepes teljesítményű címkenyomtatók alkalmazási területei


A tökéletes vonalkód minőség összetett kérdés. Különösen, ha egy többcsatornás értékesítési rendszerben kell helytállni. A leendő vonalkód nyomtató megmérettetési körülményeinek ismerete sokat segít a megfelelő döntés meghozatalához.

A közepes teljesítményű címkenyomtatók azoknak a gyártói, logisztikai, egészségügyi, kiskereskedelmi illetve kormányzati szereplőknek az igényeit tudja maradéktalanul kielégíteni, ahol elegendő a nagyjából napi 5-10ezer darabos címke nyomtatás.(mérettől függően)

Kifejezetten nagy segítséget nyújtanak a nagyobb kapacitásban zajló tevékenységeknél az anyagok illetve információk rendszereken belüli és közötti áramlásának tervezésében, szervezésében, monitoringjában és ellenőrzésében. Abban, hogy a be-, illetve kitárolás gyorsan, a kisebb-nagyobb alkatrészek nyomon követése zökkenőmentesen történhessen.

 

 

 

3 MODELL, AMIRŐL MUSZÁJ EMLÍTÉST TENNI!



ZEBRA ZT230 vonalkód nyomtató


A közepes teljesítményű címkenyomtatók egyik nagyágyúja. Tartós együttműködésre vágyik? Szeretne egy megbízható és szorgalmas társra lelni új címkenyomtatójában? Gyűlnek a megrendelések, de a jó öreg címkenyomtató már nem úgy bírja az iramot? Kérdéseire a ZEBRA ZT230 vonalkód nyomtató tud tökéletes válasszal szolgálni.

Lenyűgöző külső és belső tulajdonságai rendkívüli vonzerőt kölcsönöznek neki. Masszív és designos kialakítása, megnövelt festékszalag kapacitása strapabíró, mégis egy igazán vonzó műszaki teremtménnyé varázsolja.

Rendkívüli teljesítménye révén a napi 9000 címke kinyomtatása sem jelent számára gondot. A GODEX ZX1200-hoz képest lassabb nyomtatási sebességét kompenzálja a nyomtatás rugalmasságát támogató Windows driver, a címketervezést segítő Zebra Design program valamint a kiváló és tartós nyomtatási minőség garanciája.

E bájos printer bűverejét tovább növeli, hogy sokszínű igény-kielégítésre termett. Napjaink legégetőbb kérdései, mint a környezeti fenntarthatóság vagy a hatékonyság fokozása sem kerülte el az alkotók figyelmét, funkciógazdagsága és az, hogy mind Thermal transfer, mind Direct thermal kivitelben beszerezhető jól reprezentálja mindezt.

 

qr és vonalkód nyomtató zebra

 

 

 

GODEX ZX1200 203DPI


Ha nagyobb nyomtatási sebességre, és közvetlenebb kapcsolatra vágyik címkenyomtatójával, akkor az érintőképernyős GODEX ZX1200 203DPI lehet az a vonalkód nyomtató, amire Ön igazán vágyik.

Teljesítményben és megjelenésben egy más karakter, a gyártási és logisztikai munkafolyamatok vonalkód igényei kielégítésének nagymestere! Napi címkeadagban ez a modell is képes hozni a 9000 címkét, de már 254mm/sec nyomtatási sebesség produkálása mellett.
 
Keményfából, vagyis fémből faragták. A váratlan fizikai behatásoktól masszív váza védi. A zökkenőmentes munkavégzést extrém hőmérsékleti viszonyok közt garantálja. A tikkasztó 40 Celsius fokos hőség sem apaszthatja meg a munkavégzés folyamát.

A vezérlés Godex GoLabel szoftverrel történik. A finoman éles és pontos részletekkel bíró címkék életre hívása grafikai felületen valósulhat meg.  Felirat vagy logó hozzáadásának sincs akadálya.

A rugalmas nyomtatáshoz szükséges multi csatornás kommunikálást a Windows, MAC (apple) és Linux driver biztosítja. Minden egyéb számítógép oldali program fejlesztése nélkül képes hatékony együttműködésre lépni eltérő rendszerekkel.

 

 

HONEYWELL PM42 nyomtató


A 203DPI CÍMKE NYOMTATÓ is a középkategóriás, nagy teljesítményű vonalkód nyomtató modellek élmezőnyébe tartozik. A korábbiaknál már megszokott teljesítményben látja el kiszabott feladatait. Úgy gyártói, mint logisztikai és ipari környezetben is töretlen lendülettel végzi munkáját.

12,1 kg-os versenysúlyát tekintve a GODEX ZX1200 203DPI modelltől könnyebb, míg a ZEBRA ZT230-tól kicsivel nehezebb.

Egyedisége többnyelvű kezelhetőségében rejlik, így a nyelvi akadályok sem jelenthetnek gondot abban, hogy professzionális munkák kerüljenek ki kezeink alól. Ebből kifolyólag multinacionális környezetben érzi igazán otthon magát.

Az egydimenziósok mellett az olyan kétdimenziós kódok, mint QR kód, a queit zóna mentes Aztec de akár a pár milliméteres DataMátrix nyomtatásával is könnyedén megbirkózik.

Több parancsnyelvet is kezelni tudó belső szoftverrel bír, ami a vonalkód nyomtató kompatibilitást hivatott erősíteni. A termelékenység fokozását támogató különböző bővítési opciók is rendelkezésre állnak, mint a címke elvét érzékelő.

 

 

Szeretne jobban belelátni a vonalkód nyomtatók világába?
Más modellekkel is szívesen megismerkedne közelebbről? Keressen minket bizalommal!

 

címkék: