Vonalkód, címkenyomtató

Címkenyomtató

A címkenyomtató segítségével számos adatot tárolhat egy apró címkén. A raktározáshoz és a termék pontos beazonosításához szükséges minden információ kódolható. A termék jellegétől függően számtalan sok méret és minőség létezik, akár az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenálló kivitelben is (thermo, papír, polietilén, karton).

A címkenyomtató sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, legyen szó a kisboltok polcainak, termékeinek beazonosításától egészen az áruszállítás, ipar, egészségügy területén fellépő azonosításig, minden igényt kiszolgálnak. Az általunk forgalmazott Godex eszközök ingyenes címketervező szoftverrel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a sokoldalú címkenyomtatást.

A berendezések segítségével gyorsan és gazdaságosan készítheti el saját címkéit.
Nálunk megtalálja az Ön felhasználási területére ideális eszközt, ebben szaktanácsadással segítjük. Kereskedelmi és ipari célokra egyaránt forgalmazunk címkenyomtatókat többféle kivitelben.

  • Asztali címkenyomtatók:

Kisbolti és irodai felhasználásra javasoljuk a kisebb teljesítményű (napi 2-3000 db.) eszköz megvásárlását, elhelyezését. Közkedvelt termék, mivel mérete és mechanikája ellenére akár több ezer címke nyomtatására is alkalmas naponta.

  • Közepes teljesítményű címkenyomtató:

Amennyiben 3000 db címkénél többet nyomtatnak ott szükség lehet egy nagyobb teljesítményű nyomtatóra. A nagyobb kapacitás és terhelhetőség mellett nagyobb címketekercs fér bele, így gazdaságosabb.

  • Ipari nyomtatók

A robosztus kialakítás és a fém mechanika megvédi a környezeti hatásoktól (víz, hideg, por stb.).
Nagy teljesítménye lehetővé teszi a több műszakos munkavégzést, több tízezer darab címke nyomtatására alkalmas naponta.

  • Mobil nyomtatók:

Ideális választás helyszíni értékesítéshez ahol szükséges a helyszíni számla, szállítólevél, nyugta adása.

  • Címketervező szoftverek:

Godex eszközeinkhez ingyenes szoftver biztosítunk, viszont felléphetnek egyéb igények, amelyeket ezen szoftverek nem tudnak.


Természetesen munkatársaink segítenek a megfelelő eszköz, kellékanyag kiválasztásában, telepítésében és ha szükséges a szervizelésben is.

Kérjük, keressen fel minket üzletünkben személyesen vagy kérdéseivel elérhetőségeink bármelyikén.