• ntak adatszolgáltatás vendéglátó szoftverek
  2023. 06. 14.
  1313
  2019-ben megkezdődött a szálláshely-szolgáltatási tevékenység digitalizálása, egyúttal létrehozták a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központot is a turizmus fejlesztése érdekében. Ennek célja, hogy online rendszerrel egyszerűsítsék az adóellenőrzési tevékenységeket, ezért az NTAK adatszolgáltatás egyetlen platformon képes biztosítani a szükséges adatokat.
 • Kártyanyomtató bérlés megbízható eszközök
  2023. 06. 14.
  1409
  A hétköznapi élet során számos esetben használunk műanyag kártyákat, legtöbbször abból a célból, hogy pénzügyi tranzakciókat bonyolítsunk le segítségükkel. Napjainkban azonban nem csak a rendelésünket adhatjuk le a nyomtatással foglalkozó cégek számára, hanem saját magunk is beletanulhatunk a plasztik kártya nyomtató használatába.
 • bérnyomtatás akár nagy tételben is
  2023. 05. 22.
  1326
  Mi a bérnyomtatás? Akkor beszélhetünk erről, amikor nagy tételben szeretnénk nyomtatni, de mindezt nyomtató beszerzése nélkül. Ilyenkor csak leadunk egy rendelést egy nyomtatással foglalkozó cégnek, amely lehetőség szerint rövid időn belül megcsinálja.
 • QR kód készítés, QR kód generálás, így csinálja!
  2022. 10. 12.
  2018
  A QR kód tulajdonképpen a vonalkódnak egy módosított, fiatalabb, modernebb változata. Előnye az, hogy sokkal könnyebben leolvasható, mint a rendes vonalkód, ami azért is jó, mert nem kell tökéletesen hozzáilleszteni a leolvasóhoz, anélkül is tökéletesen működik.
 • Ipari címkecsévélő
  2022. 06. 16.
  2013
  Tekercses öntapadó címkék nyomtatása során egyszerre keletkezik nagy mennyiségű matrica,amelyet a könnyebb kezelhetőség érdekében ajánlatos feltekercselni,ebben pedig a címkecsévélő nyújthat segítséget.
 • öntapadós címke gyártás nagy tételben is
  2022. 05. 18.
  2226
  Napjainkra már szinte nem létezik olyan iparág vagy szolgáltatás, ahol ne használnának címkéket, hiszen belegondolva minden termék esetében ez az információátadás elsődleges módja. Éppen ebből kifolyólag a címke gyártás is önálló ágazattá nőtte ki magát, hogy minél sokrétűbben szolgálhassák ki az egyre növekvő igényeket.