• QR kód készítés, QR kód generálás, így csinálja!
  2022. 10. 12.
  286
  A QR kód tulajdonképpen a vonalkódnak egy módosított, fiatalabb, modernebb változata. Előnye az, hogy sokkal könnyebben leolvasható, mint a rendes vonalkód, ami azért is jó, mert nem kell tökéletesen hozzáilleszteni a leolvasóhoz, anélkül is tökéletesen működik.
 • Ipari címkecsévélő
  2022. 06. 16.
  564
  Tekercses öntapadó címkék nyomtatása során egyszerre keletkezik nagy mennyiségű matrica,amelyet a könnyebb kezelhetőség érdekében ajánlatos feltekercselni,ebben pedig a címkecsévélő nyújthat segítséget.
 • öntapadós címke gyártás nagy tételben is
  2022. 05. 18.
  616
  Napjainkra már szinte nem létezik olyan iparág vagy szolgáltatás, ahol ne használnának címkéket, hiszen belegondolva minden termék esetében ez az információátadás elsődleges módja. Éppen ebből kifolyólag a címke gyártás is önálló ágazattá nőtte ki magát, hogy minél sokrétűbben szolgálhassák ki az egyre növekvő igényeket.
 • mágnescsíkos és plasztik kártya nyomtatás
  2022. 03. 22.
  2416
  Kinek éri meg a kártya nyomtatás? Mire és hol használható a plasztik kártya?
 • mágneskártya olvasó milyen megoldásokat kínál
  2019. 10. 16.
  5309
  Ma többféle típusú és működési elvű kártyaolvasó van forgalomban úgy Magyarországon, mint a világ más tájain, hiszen a használatban lévő azonosító kártyák is más-más működési elvet követnek. Sokféle plasztikkártya van forgalomban.
 • Jolly JP6 árazógép
  2019. 09. 18.
  2330
  Az árazógépek manapság annyira a boltosok mindennapi eszközévé váltak, hogy eszünkbe sem jut, hogy az élet más területén is használhatóak. Csak beállítják a megfelelő számokat és a pénznem betűjelét, majd kattog az árazópisztoly tapad a címke, és így tovább egy véget nem érő árurengetegben.