Költözünk!!!

Május 1-től új helyen várjuk kedves ügyfeleinket!
Új cím: 4032 Debrecen Füredi Kapunál- Böszörményi út 68/C/2
 • öntapadós címke gyártás nagy tételben is
  2022. 05. 18.
  8
  Napjainkra már szinte nem létezik olyan iparág vagy szolgáltatás, ahol ne használnának címkéket, hiszen belegondolva minden termék esetében ez az információátadás elsődleges módja. Éppen ebből kifolyólag a címke gyártás is önálló ágazattá nőtte ki magát, hogy minél sokrétűbben szolgálhassák ki az egyre növekvő igényeket.
 • mágneskártya olvasó milyen megoldásokat kínál
  2019. 10. 16.
  4148
  Ma többféle típusú és működési elvű kártyaolvasó van forgalomban úgy Magyarországon, mint a világ más tájain, hiszen a használatban lévő azonosító kártyák is más-más működési elvet követnek. Sokféle plasztikkártya van forgalomban.
 • Jolly JP6 árazógép
  2019. 09. 18.
  1757
  Az árazógépek manapság annyira a boltosok mindennapi eszközévé váltak, hogy eszünkbe sem jut, hogy az élet más területén is használhatóak. Csak beállítják a megfelelő számokat és a pénznem betűjelét, majd kattog az árazópisztoly tapad a címke, és így tovább egy véget nem érő árurengetegben.
 • hordozható mobil címkenyomtató
  2019. 09. 03.
  1655
  Sokféle élethelyzetben és munkafolyamat közben előfordulhat, hogy azonnal címkét kellene nyomtatni, például egy raktári árukészlet nyilvántartása közben észrevesszük, hogy leesett az egyik dobozról a címke, esetleg pont az eladótérben történt hasonló.
 • egyedi karszalagnyomtatás
  2019. 08. 26.
  1543
  Ahogyan a címből is látszik a karszalag szót hallva a legtöbb embernek a fesztiválokon bulizó fiatalok jutnak az eszébe. Ez a közeg, vagyis a fesztiválszervezés valóban nagy felvevőpiacot jelent a karszalagnyomtatók forgalmazóinak, de nem csak fesztiválokon használunk karszalagokat.
 • QR kód olvasó használata, előnyei
  2019. 07. 20.
  3212
  Napjainkat végigkíséri a technológia, akár észrevesszük, akár észrevétlenül elmegyünk mellette, vagy éppen mi vagyunk azok, akik használják. A QR kód éppen egy olyan dolog, mely lépten, nyomon előfordul a minket körülvevő világban.
Témák
Címkék