• mágneskártya olvasó milyen megoldásokat kínál
  2019. 10. 16.
  3299
  Ma többféle típusú és működési elvű kártyaolvasó van forgalomban úgy Magyarországon, mint a világ más tájain, hiszen a használatban lévő azonosító kártyák is más-más működési elvet követnek. Sokféle plasztikkártya van forgalomban.
 • Jolly JP6 árazógép
  2019. 09. 18.
  1423
  Az árazógépek manapság annyira a boltosok mindennapi eszközévé váltak, hogy eszünkbe sem jut, hogy az élet más területén is használhatóak. Csak beállítják a megfelelő számokat és a pénznem betűjelét, majd kattog az árazópisztoly tapad a címke, és így tovább egy véget nem érő árurengetegben.
 • hordozható mobil címkenyomtató
  2019. 09. 03.
  1356
  Sokféle élethelyzetben és munkafolyamat közben előfordulhat, hogy azonnal címkét kellene nyomtatni, például egy raktári árukészlet nyilvántartása közben észrevesszük, hogy leesett az egyik dobozról a címke, esetleg pont az eladótérben történt hasonló.
 • egyedi karszalagnyomtatás
  2019. 08. 26.
  1186
  Ahogyan a címből is látszik a karszalag szót hallva a legtöbb embernek a fesztiválokon bulizó fiatalok jutnak az eszébe. Ez a közeg, vagyis a fesztiválszervezés valóban nagy felvevőpiacot jelent a karszalagnyomtatók forgalmazóinak, de nem csak fesztiválokon használunk karszalagokat.
 • QR kód olvasó használata, előnyei
  2019. 07. 20.
  2524
  Napjainkat végigkíséri a technológia, akár észrevesszük, akár észrevétlenül elmegyünk mellette, vagy éppen mi vagyunk azok, akik használják. A QR kód éppen egy olyan dolog, mely lépten, nyomon előfordul a minket körülvevő világban.
 • Datalogic vonalkód olvasó az adatrögzítési piacon
  2019. 07. 10.
  1035
  A Datalogic cég kiemelkedő helyet foglal el a globális folyamat automatizálási és automatikus adatrögzítési piacon. Ez legfőképpen annak köszönhető, hogy mindig szem előtt tartják az ügyfelek igényeit termékeik kialakításánál, emellett pedig a legmagasabb minőségre törekednek.
Témák
Címkék