Vissza
«

Hiba! 404

A keresett oldal sajnos nem található. Kérjük kattintson a weboldal nyitó oldalára, hogy további értékes tartalmakhoz juthasson a témában.

Főoldal
»
Vonalkód blog - Codeinfo
  • ntak adatszolgáltatás vendéglátó szoftverek
    2023. 06. 14.
    949
    2019-ben megkezdődött a szálláshely-szolgáltatási tevékenység digitalizálása, egyúttal létrehozták a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központot is a turizmus fejlesztése érdekében. Ennek célja, hogy online rendszerrel egyszerűsítsék az adóellenőrzési tevékenységeket, ezért az NTAK adatszolgáltatás egyetlen platformon képes biztosítani a szükséges adatokat.
  • Kártyanyomtató bérlés megbízható eszközök
    2023. 06. 14.
    970
    A hétköznapi élet során számos esetben használunk műanyag kártyákat, legtöbbször abból a célból, hogy pénzügyi tranzakciókat bonyolítsunk le segítségükkel. Napjainkban azonban nem csak a rendelésünket adhatjuk le a nyomtatással foglalkozó cégek számára, hanem saját magunk is beletanulhatunk a plasztik kártya nyomtató használatába.
  • bérnyomtatás akár nagy tételben is
    2023. 05. 22.
    970
    Mi a bérnyomtatás? Akkor beszélhetünk erről, amikor nagy tételben szeretnénk nyomtatni, de mindezt nyomtató beszerzése nélkül. Ilyenkor csak leadunk egy rendelést egy nyomtatással foglalkozó cégnek, amely lehetőség szerint rövid időn belül megcsinálja.
  • QR kód készítés, QR kód generálás, így csinálja!
    2022. 10. 12.
    1625
    A QR kód tulajdonképpen a vonalkódnak egy módosított, fiatalabb, modernebb változata. Előnye az, hogy sokkal könnyebben leolvasható, mint a rendes vonalkód, ami azért is jó, mert nem kell tökéletesen hozzáilleszteni a leolvasóhoz, anélkül is tökéletesen működik.
  • Ipari címkecsévélő
    2022. 06. 16.
    1698
    Tekercses öntapadó címkék nyomtatása során egyszerre keletkezik nagy mennyiségű matrica,amelyet a könnyebb kezelhetőség érdekében ajánlatos feltekercselni,ebben pedig a címkecsévélő nyújthat segítséget.
  • öntapadós címke gyártás nagy tételben is
    2022. 05. 18.
    1886
    Napjainkra már szinte nem létezik olyan iparág vagy szolgáltatás, ahol ne használnának címkéket, hiszen belegondolva minden termék esetében ez az információátadás elsődleges módja. Éppen ebből kifolyólag a címke gyártás is önálló ágazattá nőtte ki magát, hogy minél sokrétűbben szolgálhassák ki az egyre növekvő igényeket.