Adatgyűjtő

Adatgyűjtő

Ma már a kereskedelem szinte minden területén használnak mobil adatgyűjtőket, a vonalkódos rendszer részeként segítik mindennapi munkánkat.

A termelési folyamatokban, részegységekben történő adatgyűjtés lehetővé teszi a termékek pontos nyomon követését, a folyamatok optimalizálását ezzel jelentősen csökkentve a selejt, vagy egyéb hibából történő veszteségeket.

Eszközeinknek köszönhetően akár teljes ügyviteli folyamatokat is végezhetnek ügyfeleink. Törzsadat, folyamatok kezelése, irányítása, teljes körű lekérdezési és listázási lehetőségekkel, kontrolling támogatással.
Rendelkezésre áll az ügyviteli rendszerhez kapcsolódó mobil adatgyűjtő alkalmazáscsomag, amelyet a leltározási, bevételezési és raktárkezelési folyamatokban használnak.

Azoknál a vállalkozásoknál ahol ilyen eszközöket és a szükséges szoftveres rendszerinket használják, jelentősen csökkent a leltárhiány, gyors és hatékony kiszolgálást tudnak biztosítani.

Üzletünkben vonalkód nyomatók, adatgyűjtők, vonalkód olvasók arzenálját találja ipari és kereskedelmi célokra egyaránt.

  • Általános felhasználás:

Kedvező árfekvésű eszközök, amelyek az egyszerűbb leltározási feladatokra alkalmasak. Használatával nyomon követhetővé válnak a folyamatok.

  • Vállalati, kereskedelmi felhasználásra:

Nagyszerű választás kis- és középvállalkozások részére.
Ahol a bevételezés, árukiadás, leltározás, gyors lekérdezések fontos paraméterek.

  • Ipari felhasználásra alkalmas adatgyűjtők:

Robosztus kialakítás, ipari védettség, kiváló olvasási paraméterek (akár több méterről is) jellemzi.

Természetesen munkatársaink segítenek a megfelelő eszköz, kellékanyag kiválasztásában, telepítésében és ha szükséges a szervizelésben is.

Kérjük, keressen fel minket üzletünkben személyesen vagy kérdéseivel elérhetőségeink bármelyikén.