Termo, termo-transzfer, műanyag címke

Etikett címke


Etikett címke rendelés a hétköznapokban

Manapság már mindenki használ címkét, akár az otthonában, akár a bevásárlóközpontokban vagy a gyárakban. A címkék lehetővé teszik, hogy bizonyos dolgokat megjelöljünk, ezáltal könnyebben meg tudjuk különböztetni őket. Nem csak a nagy bevásárló üzletekben használunk címkéket, hanem a legkisebb sarki boltban is számtalannal találkozhatunk. Kétségeti kizáróan minden terméken találhatunk címkét, ami forgalomba kerül. Az etikett címke anyaga és minősége változó, lehet belőle termo, termo-transzfer vagy műanyagból készült példányokat rendelni. Felhasználása rendkívül sokszínű, bármire ragaszthatjuk, raktározásban, logisztikában pedig mindennapos a használatuk. Alkalmazzák áruházak, különböző ipari területek, irodák, kórházak és egészségügyi intézmények, tehát összességében elmondható, hogy nélkülözhetetlenek a hétköznapokban.

 

etikett címke a Codeinfonál

 

Kis és nagy méretben is

Nyomtatással nem kell a címkékre manuálisan felírni az adatokat, amely könnyen el tud kenődni, maszatolódni, hanem tökéletesen minőségben, egészen apró betűtípusban is lehet nyomtatni a kis címkékre. Van belőle egészen apró, asztali méretű, de kapható közepes teljesítményű, nagy ipari vagy mobil címkenyomtató. Azért nagyszerű megoldás együtt venni a kettőt, mert hihetetlenül leegyszerűsíti a munkát. A készülék önálló beüzemelése egyszerű, de szükség esetén munkatársaink is szívesen beállítják a nyomtatót és megmutatják, hogyan kell működtetni. Ha etikett címke vásárláson töröd a fejed, de még nem szerezted be hozzá a saját címkenyomtató készüléked, akkor itt van a megfelelő alkalom rá. Honlapunkon számtalan termék közül választhatod ki a legideálisabb gépet, szükség esetén segítünk az igényfelmérésben is.

Az öntapadós címke előnyei

Ez a fajta címke olyan, mint egy matrica, amit könnyedén rá tudunk ragasztani a kívánt tárgyakra. Funkciója szerint jelölésre és információ közlésre szolgál. Ahogy a nevében is benne van, ragasztható, a ragasztó erősségétől függően pedig vissza is szedhető az adott felületekről. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően széleskörűen fel lehet használni számos címkézési feladatok ellátására. A dolgozóknak minden egyes terméket címkével kell ellátniuk, hogy azokon az információk olvashatóak legyenek. Az ideális címke kiválasztása mindig felelősségteljes döntés. Elvégre több tényezőt is figyelembe kell venni, illetve a címkézendő felület tulajdonságait is beleértve, hiszen vannak hűtött termékek is, melyekre máshogyan tapadnak a címkék Sok esetben az öntapadós címke a lehető legjobb megoldást kínálja a számunkra. Ha elakadtál a választásban, kérd bátran munkatársaink segítségét, írj üzenetet vagy hívj minket telefonon!

 

Milyen etikett címke méretek közül választhatunk?


Jelenleg több száz különböző címke méret közül választhattok nálunk. Példának néhány gyakori méret: 

 

 • 25x12 mm kétsoros címke, 
 • 32x20 mm-es, 
 • 43x20-as, 
 • 43x26-os, 
 • 43x38-as, 
 • 51x25-ös, 
 • 58x40-es, 
 • 58x43-as, 
 • 75x37-es, 
 • 70x40-es, 
 • 75x50-es, 
 • 80x20-as, 
 • 90x49-es, 
 • 100x150-es, 
 • 101,6x152,1 mm-es és 148x210 mm-es. 

A nagyobb méret a raklapokra is tökéletes választás, ez a méret az etikett címke A4, tehát egy árlagos papírlap mérete. A címkéket meg lehet rendelni termo, termo-transzfer és műanyag kiadásban is. Az etikett címke ár sok mindentől függhet, például, hogy milyen anyagból választunk, mekkora a címke mérete és mennyit szeretnénk belőle pontosan. Mindegyik címke kiváló minőséggel rendelkezik és sok méretből választhatunk. Azért fontos, hogy megfelelő alapanyaga legyen, mert így nehezebben sérül, ráadásul a tárgyak, amikre ragasztjuk, ki lehetnek téve szállításnak, hidegnek, melegnek, nedvességnek és más környezeti elemeknek is.

 etikett címke vásárlás többféle méretben
A széles választék segít megtalálni a leginkább ideális címkét

 

Miért jó választás az etikett címke?


Leegyszerűsíti a mindennapjainkat. A magas színvonalú minőség a legfontosabb termékeinknél. Rendkívül sok méretből lehet választani, alapanyagok közül pedig van termo, ami hőre érzékeny papír, ezeket gyorsan fogyó, hőtől és napfénytől védett helyen tárolt eszközök, termékek felcímkézésére ajánljuk. Továbbá van belőle termo-transzfer kiadás is, aminél a festékszalag egyik oldalán található bevonat, mely hő hatására a címkére kerül, amely általában viaszt tartalmaz. Ez a jelölés emiatt rendkívül tartós, ellenáll a hőnek és a súrlódásnak. Vannak műanyagból készült címkék is, amik azért nagyon jók, mert nem tudnak elázni. Kiszerelésüknek köszönhetően rendkívül pénztárcabarát választás, ráadásul sokáig tartanak a tekercsek. A különböző etikett címke méretek azért számítanak nagy előnynek, mert így a leginkább hozzánk illőt rendelhetjük meg, hogy a ragasztani kívánt tárgyon pont elférhessen.