Vezeték nélküli vonalkód olvasó általános, kereskedelmi használatra

Miért van szükség vezeték nélküli vonalkód olvasó készülékre?


A kereskedelmi forgalomban nem csak a kasszánál hatékony egy vezeték nélküli vonalkód olvasó. Az élelmiszer gyárakban kulcsszerepet tölt be egy ilyen eszköz, hiszen képes azonnal beazonosítani a termékeket, leolvasni egyéb információit, amit a gépről máris láthatunk azonosítás után. Leltározásnál nem kell minden kódot és információt felírni, elég egy csippantás és máris láthatjuk az adatokat. A raktározás, árukiadás, áruátvétel során történő kódolásokat is hibátlanul véghez viszi. Irodai alkalmazások során is hasznos szerkezet lehet. Vendéglátó helyeken, vagy biztonsági alkalmazásként is megállja helyét. Továbbá használják még egészségügyben, kórházban és nem utolsó sorban laboratóriumokban.

vezeték nélküli vonalkód olvasó
A vezeték nélküli kódolvasó gépet messzire magával viheti a raktárban anélkül, hogy kábelt kellene maga után húznia

Amit a vezeték nélküli vonalkód olvasó gépekről tudni lehet


Oldalunkon található készülékek közül mindegyik vonalkód olvasó vezeték nélküli. Egytől egyig mindegyiknek megvan az egyedisége, de ettől függetlenül az összes gép kifogástalanul működik, a rossz minőségű kódokat is könnyen olvassa. Mivel az egyszerűtől elkezdve, az egészen bonyolult szerkezetű kódolvasókig minden megtalálható készletünkben, így a vezeték nélküli vonalkód olvasó ár helyenként eltérhet. A vezeték nélküli vonalkód olvasó ár tartalmaz egy vezetéknélküli vonalkódolvasó készüléket, ha olyan típusra kerül a választás, akkor egy vonalkód olvasó állványt, amivel tölteni lehet az olvasót. Amelyik csomagban nincsen állvány, ott USB kábellel lehet tölteni a gépet, például egy laptopba bedugva.

A modern bluetooth vonalkód olvasó készülékek előnyei


Gyorsaságuk nem ismer határt

Nincs idő a várakozásra! A mai világban már mindenhol számít az idő, nincs ez másképpen a kereskedelemben, ahol is az idő szó szerint pénz, ugyanis minél több terméket adnak el, annál több a haszon. Az újonnan tervezett bluetooth vonalkód olvasó arra lett kitalálva, hogy minél gyorsabban szkennelje be a vonalkódokat.

Távolról is képes leolvasni a kódokat

Nem kell lépést tartani a vonalkód olvasóval, tartson a gép lépést velünk! A vonalkód olvasó vezeték nélküli kialakítása számos új esélyt ad a könnyebb, nyugodtabb munkának. A bluetooth-os megoldás lehetőséget kínál abban, hogy szabadon mozoghassunk a kezünkben lévő készülékkel anélkül, hogy vonszolnunk kéne magunkkal a kábelköteget. Nem beszélve arról, hogy legtöbb esetben a kábeles kiadásoknál a vezeték annyira rövid, a néhány métert alig éri el, ami jelentősen meghatározza a mozgásterjedelmet.

Nincs hozzákötött kábel, út a szabadsághoz

Mi sem lehet zavaróbb tényező annál, amikor a nagy munka közben a leolvasó vezetéke beleakad valamibe, és úgy kell kiszabadítani, hogy a kódolvasó elérjen a kívánt távolságig. Ezzel többet nem kell foglalkozni, hiszen feltalálták a vezeték nélküli vonalkód olvasó gépeket, amelyekkel több méterig haladhatunk az egységtől, akár 25 métert is távolodhatunk, nem fog tudni az elektromos kábel fennakadni semmiben. Továbbá nem kell félni attól, hogy egy gyárban például áramkimaradás folytán leáll az egész gyártás, így legalább folytatni lehet a munka egy részét.

Könnyű, kézi használat

Nem csak, hogy vezetéknélküli a találmány, de a gyártóik arra is figyelemmel voltak, hogy mivel ezt naponta többször is hosszú időn keresztül valaki a kezében fogja tartani, így kialakítása tökéletesen követi a kéz alakját. Kényelmes és nem utolsó sorban hihetetlen könnyű. Súlyuk kb. 200g, nem nyomnak többet például a mai mobiltelefonoknál, ami gond nélkül naponta több órát a kezünkben van.

 

vezeték nélküli vonalkód olvasó
Szkennelj pillanatok alatt, gyorsan és egyszerűen, valamint élvezd a vezeték nélküliség adta szabadságot!

Nem a vonalkódnak kell tökéletesnek lennie, hanem a bluetooth vonalkód olvasó készüléknek!


A modern technológiának köszönhetően nem kell félnünk attól egy üzletben, ha a vonalkód megsérül. Ezeket a bluetooth vonalkód olvasó készülékeket úgy fejlesztették ki, hogy ha nem látszódik teljes mértékben a kód, vagy sérült, akkor is beolvassa a gép. A kódot képesek ezek a gépek már több centiméter messziről is beolvasni, van olyan készülék, ami 30000 csippantást kibír egyetlen töltéssel. A töltési idejük sem hosszú, megközelítőleg 4 óra alatt töltenek fel. A kommunikáció típusuk többnyire WiFi-n keresztül tud végbemenni. Az olvasási fényforrás a már jól ismert vörös led, a mesterséges fényforrás nem rontja az olvasási paramétereket, ami nagy előny egy jól kivilágított gyárban, boltban vagy bevásárlóközpontban, esetleg kórházban, laboratóriumban. Minden elektromos készülékre megfelelően kell vigyázni, de ezek a strapabíró készülékek kibírják a másfél méterről történő esést is.