• A vonalkód olvasó ár, mint választási tényező
  2019. 02. 19.
  246
  Napjaink gazdasága elképzelhetetlen lenne vonalkód nélkül. Az optikailag leolvasható kód révén fegyelmezett időgazdálkodást hívhatunk életre.
 • Ismerd meg adatgyűjtőinket
  2019. 05. 19.
  0
  Napjaink felgyorsult világában mindent szeretnénk a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megoldani. Nincs időnk bíbelődni azzal, hogy egyesével megszámoljuk a raktárban lévő termékeket, vagy kézzel leírjuk a dobozokon lévő adatokat.
 • plasztik kártya gyártás és tervezés
  2019. 05. 14.
  6
  Amennyiben plasztik kártyát szeretnénk készíttetni nagyon fontos néhány dolgot figyelembe venni, mielőtt csak úgy fejest ugranánk a nyomtatásba és később kiderülne, hogy valamit elhibáztunk és így akár több száz kártyát is feleslegesen készíttettünk el.
 • mágnescsíkos és plasztik kártya nyomtatás
  2019. 03. 22.
  157
  Kinek éri meg a kártya nyomtatás? Mire és hol használható a plasztik kártya?
 • Ipari címkenyomtatók nagy teljesítménnyel
  2019. 03. 12.
  193
  Milyen vállalkozásoknak ideális az alkalmazása
  Több műszakban, 0-24 óráig megy a termelés? Akkor a munka egy percre sem állhat meg. Ne hagyja, hogy a kemény verejtékkel kivívott elismerésnek, a bizalmi partneri kapcsolatokon csorba essen csak azért, mert a címkenyomtató nem bírja a strapát.
 • Közepes teljesítményű címkenyomtató
  2019. 03. 05.
  189
  A közepes teljesítményű címkenyomtatók alkalmazási területei
  A tökéletes vonalkód minőség összetett kérdés. Különösen, ha egy többcsatornás értékesítési rendszerben kell helytállni. A leendő vonalkód nyomtató megmérettetési körülményeinek ismerete sokat segít a megfelelő döntés meghozatalához.
Témák
Címkék