• A vonalkód olvasó ár, mint választási tényező
  2019. 02. 19.
  346
  Napjaink gazdasága elképzelhetetlen lenne vonalkód nélkül. Az optikailag leolvasható kód révén fegyelmezett időgazdálkodást hívhatunk életre.
 • Datalogic vonalkód olvasó az adatrögzítési piacon
  2019. 07. 10.
  7
  A Datalogic cég kiemelkedő helyet foglal el a globális folyamat automatizálási és automatikus adatrögzítési piacon. Ez legfőképpen annak köszönhető, hogy mindig szem előtt tartják az ügyfelek igényeit termékeik kialakításánál, emellett pedig a legmagasabb minőségre törekednek.
 • Nézzük meg milyen tényezőktől függ a vonalkód olvasó ár
  2019. 06. 20.
  66
  Ahogyan az lenni szokott minden műszaki termékből létezik többféle árkategória attól függően, hogy kinek mire van szüksége. Mennyi az az elégséges és szükséges tudás és teljesítmény, melyet az adott eszköznek produkálnia kell, az adott felhasználási területhez?
 • CipherLab 8000 CCD és M3 Mobile OX10
  2019. 06. 06.
  61
  Mind a CipherLab 8000 CCD, mind pedig az M3 Mobile OX10 egyedülálló ár/érték aránnyal bír a saját felhasználási területén. Na de mik is ezek? Kinek is ajánljuk az egyik illetve a másik adatgyűjtő eszközt?
 • címkenyomtatók széles kínálattal
  2019. 05. 31.
  82
  A címkenyomtató piac ma már igen széles kínálattal rendelkezik, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb megoldást. Legyen szó akár kis- akár nagyvállalkozásról a címkenyomtatók számos területen felhasználhatóak a jegynyomtatástól a csomagazonosításon át a raktári áruk címkézéséig.
 • Datalogic és a Zebra vonalkód olvasók
  2019. 05. 25.
  84
  Mind a Datalogic mind pedig a Zebra vonalkód olvasó termékcsalád igen nagy népszerűségnek örvend a vonalkód olvasók piacán. Köszönhető ez annak, hogy a remek ár/érték arány megbízhatósággal párosul, melyet a rájuk járó garancia hossza is biztosít.
Témák
Címkék