Asztali címkenyomtató

2019. 02. 26.
2984
Asztali címkenyomtató

 

Miért jó az asztali címkenyomtató?


Asztali címkenyomtató modelljeink révén rendkívüli mértékben felgyorsítható a munka, hiszen naponta több száz vagy több ezer vonalkóddal ellátott matrica is éltre hívható a printerekből.

A teljesítményük alapján ugyanolyan hatékonyan támogatják az irodai felhasználást, mint a legtöbb kereskedelmi tevékenységet.

Szokták mondani, kicsi a bors, de erős. Ez tökéletesen igaz asztali címkenyomtatóinkra Minimális helyigényükkel és zajterhelésükkel csendesen és észrevétlenül és hűségesen szolgálják ki különféle nyomtatási igényeit.

Legyen szó néhány pár centiméter szélességű vagy óriáscímkéről a magas minőség és a tökéletes olvashatóság mindenkor garantált. A készített nyomtatványok minőségi paraméterei képesek az ipari nyomtatók munkájának színvonalát hozni.

Néhány modell úgynevezett thermo-transzferes technológiával vannak felruházva, így a környezeti hatásokkal szemben sokkal edzettebb nyomtatókként szállnak versenybe.

 

 

Milyen vállalkozásoknak ideális az alkalmazása


Új kézi címkenyomtatóval, feliratozóval bővítené az iroda eszközbázisát? Javítaná a termelékenységet és a transzparenciát színes és figyelemfelhívó címkékkel? Növelné a gyártás jövedelmezőségét hatékonyabb adatmegosztással? Szeretné az előállított gyógy készítményeket vagy a levett mintákat biztonságban tudni? A Codeinfo mindenre tudja a választ!

 

Asztali címkenyomtató kiváló teljesítménnyel

 

 

A tudatosság és a jó transzparencia


Az FMCG, a szépségápolási termékek, a borágazat, a divatipar, a háztartási eszközök, konyhai berendezések vegyszercímkék. Csak néhány ágazat, ahol a termékcímke használat az ügyfélkör megtartása és a piacbővítés alapvető eszköze. Az utóbbi időben egyre nagyobb érdeklődésre szert tevő tudatos táplálkozás és a fenntartható, vegyszermentes ruhatár kialakításának igénye még fontosabbá tette a vonalkódok szerepét.

 

 

Egészségügy, ahol a tökéletesség alapkövetelmény


Az olyan nagyfokú precizitást és körültekintést igénylő ágazatok, mint az egészségügy is egyre inkább a vonalkódos azonosításon alapuló adatkezelésben, adatmegosztásban látja a siker kulcsát. A kezelési terv felállítása, a tapasztalatok megosztása és az egyes részlegek közötti hatékony kommunikáció az információáramlás minőségén múlik. Ennek alapja az átláthatóság és a gyors rugalmas adatelérés, amit egy vonalkódos nyomtató tökéletesen ki tud elégíteni.

 

Brother PT-E100PV feliratozó gép vonalkód nyomtató

  Brother PT-E100PV feliratozó gép
Viszlát mapparengeteg

 

Raktározás és a vonalkód nyomtató


Kisüzemben is az értékesítés zökkenőmentessége folyamatos ellátást követel meg. A vevői igények kielégítésének semmi sem szabhat gátat. Ahhoz, hogy elkerülhető legyen a rettegett ostorcsapás effektus, az, hogy óriási, ráadásul költséges biztonsági raktárkészlet halmozódjon fel az információnak szabadon kell áramolnia. Ezzel biztosítható, hogy az áruutánpótlás, az árufeltöltés mindig időben és a megfelelő mennyiségben történjen. A vonalkódok révén lehetőség nyílik többek között raktári, szállítási követésre és polccímkézésre.

 

 

Godex G300 203dpi (DT/TT)


Ez az asztali címkenyomtató ingyenes szoftverrel vehető igénybe.  Ezt a nyomtatót termo és termo-transzfer technológia ruházza fel, amely alkalmassá teszi olyan speciális címkék nyomtatására, amelyek ellenállnak akár a legextrémebb környezeti hatásoknak is.

Főleg irodai és kereskedelmi felhasználásnál jeleskedik. Egyszerű kezelhetősége, megbízhatósága és jó ár/érték aránya az, ami igazán vonzó és nélkülözhetetlen kiegészítővé varázsolja. A naponta printelhető címkék száma elérheti a 3000 darabot is.

A mérete nem megy a minőség rovására! Annak ellenére, hogy kis helyen is elfér, hogy egy igazi csendes társ, a pehelysúlyúak között tündökölve képes a nagyoknál megszokott 203 dpi nyomtatási felbontást produkálni.

Többek között alkalmas futósorszám, olvasójegy –címke, biztonsági címke készítésére.

 

 

Zebra GC420T 203dpi


Ez az asztali címkenyomtató modell már inkább az egészségügyi és, kereskedelmi ágazat megszokott szereplője.
A precizitás és a sebesség megszállottja a Zebra GC420t a családot erősíti. Szintén thermal-transzfer verziós, a napi limit 1.000-3.000 címkére tehető. Rendkívül könnyű kezelhetőséggel és karbantartási igénnyel jellemezhető vonalkód nyomtató.

 

 

Zebra GT800 203dpi


Az irodák tündére. Mindent tud, amit egy jó titkárnő. Gyors, precíz és megbízható. Tudja hozni az elvárt 203 dpi minőséget 3000 darabszámban illetve szintén termo és termo transzfer technológiával néz szembe feladataival.

A modell nemcsak szép, de erős is. Egyedülálló nyomtatási sebesség produkálására képes a Zebra G-Series kompakt asztali nyomtatók kategórián belül. Nagy teherbírása és páratlan megbízhatósága igazán bájossá teszi ezt a szürke technikai csodát.

 

 

Kérdése van? Ne habozzon! Tegye fel nekünk!

 

 

címkék: