Bérnyomtatás kedvező áron

2023. 05. 22.
1095
bérnyomtatás akár nagy tételben is

Mi a bérnyomtatás?


Akkor beszélhetünk erről, amikor nagy tételben szeretnénk nyomtatni, de mindezt nyomtató beszerzése nélkül. Ilyenkor csak leadunk egy rendelést egy nyomtatással foglalkozó cégnek, amely lehetőség szerint rövid időn belül megcsinálja. A Codeinfo-nál lehet kérni címkét, QR-kódot, termo, termo-transzfer, műanyag címkét is nagy számban nyomtatva. Egy címkenyomtató megvásárlásának is vannak előnyei, például az, hogy bármikor kéznél van és nem kell várni a lerendelt anyag megérkezésére. Vagy hogy pontosan olyanra szerkeszthetjük, amilyenre szeretnénk és változtathatunk rajta, ha esetleg meggondolnánk magunkat, de van olyan, hogy egyszerűbbnek találjuk megrendelni ezeket a dolgokat és nem foglalkozni többet vele.

 

A saját nyomtatásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, mint például: 

Egy nyomtatónak fenn kell tartani egy állandó helyet, ami lehetőleg távol van vízforrástól, és fedett helyen van. 

Ha elrontjuk a nyomtatást, akkor az az alapanyag és a rá fordított energia mehet a szemétbe.

Ezzel szemben, ha rendeléskor készülne esetleges selejt anyag, azt nekünk vásárlóknak nem kell külön kompenzálni, nekünk csak a minőségi árut kell kifizetni. 

 

A bérnyomtatás legfőbb előnyei


A bérnyomtatás számos olyan pozitívummal rendelkezik, ugyanis nem csak környezetbarát megoldás, de emellett rendkívül költséghatékony is. Tapasztalatainkkal és gyártási hagyományainkkal igyekszünk megtalálni a legjobb alapanyagokat és technológiákat a különböző felmerülő igényekre szabottan.

  • Precizitás

Több éves nyomtatásban szerzett tapasztalattal a hátunk mögött, kiválóan tudjuk teljesíteni a vevők által elvárt ipari minőséget és pontosságot. Fontos számunkra a pozitív visszajelzés, és hogy az ügyfelek elégedettek legyenek munkáinkkal, éppen ezért törekszünk arra, hogy kezeinkből csak is kizárólag prémium minőségű anyagok kerülhessenek ki.

  • Gyorsaság

Ipari minőségű nyomtatás gyorsan, nagy méretben és költséghatékonyan. Kisebb szériás gyártás igény szerint, akár napokon belül eljuthat Önhöz a késztermék. A gyorsaságot nem csak a technológia garantálja, hanem a sok nyomtatónkból álló géppark és fejlett termelési irányítási rendszerünk is.

  • Hatékonyság

Szakértőségünk és ipari minőségű nyomtatóink lehetővé teszik a projektek lebonyolítását napokon belül, a tervezéstől egészen a nyomtatásig. A távolság sem akadály, ugyanis termékeinket futárral juttatjuk el Önhöz.

 

bérnyomtatás a Codeinfonál
Kizárólag a tökéletes minőségű munkát adjuk ki kezeink közül

 

Mikor érdemes a bérnyomtatás szolgáltatást igénybe venni?


Abban az esetben, amennyiben nem rendelkezik a szükséges berendezésekkel, vagy szabad kapacitással, gyors megoldást ajánlunk méghozzá kedvező áron. Bérnyomtatás keretein belül 24 óra alatt elkészítjük Ön számára a szükséges címkéket vagy kártyákat. Azért annyival hatékonyabb egy bérnyomtatás szolgáltatás használatba vétele, mint mondjuk egy címkenyomtató megvásárlása, mert ennél az opciónál nincs beruházási igény, tehát nem szükséges megvásárolni a készüléket. Nincs amortizáció, tehát nem kell attól tartani, hogy értékét veszti a nyomtató, vagy az idő múltával elavul. Nem kell kellékanyag készletezési költséget sem fizetni. A feladat elvégzésére nem szükséges külön személyzet sem. A megoldás hihetetlen gyors és kényelmes, hiszen az otthonából vagy irodájából is megrendelheti a nyomtatni kívánt dolgokat. Állandóan kiváló minőséget kap, hiszen a kivitelezéseink professzionálisak. Ezeket mind összevetve elmondhatjuk, hogy egy rendkívül gazdaságos megoldásról beszélhetünk.

 

címkék: