Kártyanyomtató bérlés és egyéb bérelhető eszközeink

2023. 06. 14.
1114
Kártyanyomtató bérlés megbízható eszközök

A hétköznapi élet során számos esetben használunk műanyag kártyákat, legtöbbször abból a célból, hogy pénzügyi tranzakciókat bonyolítsunk le segítségükkel. Napjainkban azonban nem csak a rendelésünket adhatjuk le a nyomtatással foglalkozó cégek számára, hanem saját magunk is beletanulhatunk a plasztik kártya nyomtató használatába.

 

  • Beléptető kártyák

 

Rengeteg munkahelyen már évtizedek óta a plasztik kártyás beléptetést alkalmazzák, hiszen egyszerű, de cserébe biztonságos megoldás. Nívós hotelekben már évtizedek óta nem használnak hagyományos kulcsokat, helyettük kulcskártyákat adnak a vendégek szobájához. Irodaházaktól kezdve, egészségügyi intézményeken át egészen az egyetemekig alkalmazzák, ahol egyes karok hallgatói szintén saját kártyájukat leolvasva juthatnak be előadásokra vagy vizsgákra. A kártyanyomtató bérlés hasonló esetekben elengedhetetlen lépés, hiszen több száz/ezer embert kell kiszolgálni rövid időn belül, az eltűnt vagy megsérült kártyák pótlásáról nem is beszélve.

 

  • Pontgyűjtők és hűségkártyák

 

Számos vállalat és üzlet hűségprogramot kínál vásárlóinak, melynek keretein belül pontokat gyűjthetnek és válthatnak be, kedvezményekre vagy más jutalmakra jogosítva fel őket. Ez szinte kivétel nélkül plasztik kártya nyomtató használatával valósul meg, a műanyag kártya pedig személyre szabottan, egyedi azonosítóval készülhet el. A pénztárcánkba nézve biztosan ott figyel néhány hűségkártya, ha nem nyitottunk külön irattartót a különböző pontgyűjtők számára. Ajándékkártyák gyártásához is előszeretettel használnak plasztik alapot, így mégsem pusztán pénzt ajándékozunk, és megvan a fizikális ajándékozás öröme.

 

kártyanyomtató bérlés a CodeInfo Trade Kft-től
A kártyanyomtató bérlés alkalmanként ideálisabb megoldás, mint maga az eszköz megvásárlása

 

Melyek a kártyanyomtató bérlés legfőbb előnyei?

Ha a kártyanyomtatás már nem bizonyul elegendőnek, érdemes a kártyanyomtató bérlés mellett dönteni, hogy helyben és azonnal gyárthassuk a szükséges plasztik kártyákat igényeink szerint. Ebből adódóan egyszeri alkalomra tökéletes megoldás, ha nem szeretnénk egyesével leadni a kártyarendelést. Érdemes ilyenkor előre megtervezni és előkészíteni a terveket, hogy maximálisan kiélvezhessük a kártyanyomtató bérlés előnyeit rövid időn belül is.

Olcsóbb megoldás, ha eleinte a vásárlás helyett inkább a bérlést választjuk, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy kipróbáljuk a gépet, megtanuljuk a működését és kezelését. Ha előre tudjuk jól, hogy nem fogjuk kihasználni hosszútávon a kártyanyomtatót, akkor béreljünk bátran alkalmanként!

 

Milyen egyéb eszközök bérelhetők?

Kártyanyomtató bérlés mellett számos más gép kölcsönzését kínáljuk, mint például a leltározáshoz szükséges eszközök és szoftverek. Vonalkód és PDA olvasók, adatgyűjtők, kártya- és címkenyomtatók széles tárházával rendelkezünk, melyeket egyaránt biztosítunk eladásra és bérlésre. A szaktanácsadás és beüzemelés a kölcsönzés esetén sem mellékes tényező, természetesen segítünk hamar kiismerni a gépek működését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

címkék: