Asztali, fix telepítésű és pultba építhető vonalkód olvasó

Az asztali vonalkód olvasó fontossága a mindennapokban


Leegyszerűsíti a munkát

Manapság már rengeteg elektronikai készüléket használnak az emberek az egyszerűbb munka kedvéért. Ez egy nagyon jó megoldás, hiszen nem kell nekünk mindent manuálisan bevinni a gépekbe, hanem ezek az eszközök elvégzik ezt helyettünk, és így fordíthatjuk másra az erre szánt energiát. Nagyon fontos, hogy lépést tudjunk tartani a világban, és a befagyott, lassan olvasó készülékek feleslegesen ne tartsanak fel minket. Ez egy elég gyakori probléma a mindennapokban, mert sokan nem mernek befektetni egy megfelelő készülékbe, ami a munka rovására megy és ezzel egyhuzamban annak minőségét is rontja.

 

Sokkal gyorsabban végzünk általa a ránk bízott munkával

Nem csak hogy egyszerűbb lesz a munka, és kevesebb energiát használunk el rá, de hamarabb is végzünk a munkával, hiszen másodpercek alatt beviszi a rendszerbe a kívánt vonalkódot. Ez egy rettentően fontos előny, hiszen senki sem szeret várakozni, és mindenki tudja, hogy az idő pénz. Az idő alatt, amíg nekünk kellene manuálisan bevinni a kódot, addig foglalkozhatunk mással is, így a munka kiegyensúlyozottabb lehet és praktikusabb.

Asztali vonalkód olvasó strapabíró kivitelben
A kézi olvasó mindig több időt vesz igénybe, mint az asztali, ráadásul közben a kezeink sem lehetnek szabadok

 

Az asztali vonalkód olvasó használata kényelmes

A kényelmet mindenki szereti, pontosan ezért, miért ne lehetne a munkánk is kényelmesebb? A megfelelő készülékekkel mindenki sokkal szívesebben dolgozik, mint a lassú, gyakran lefagyó gépekkel, amik hosszú idő után elveszik az emberek türelmét akaratlanul is, és így stresszesebb és hosszabbnak tűnő munkaidő vár ránk. Ezek könnyedén elkerülhetőek pusztán egy jó eszközzel, ami helytáll nap, mint nap.

 

Minőség, megbízhatóság és garancia

Ezek a csúcsszuper gépek rendkívül jó minőségűek, modernek, hogy ebben a szaladó világban is megállják a helyüket és nem hagyhatjuk ki azt sem, hogy mennyire hihetetlenül megbízhatóak. Mindennapos használatra ajánljuk, bírják a strapát, megfelelően ellenálló kis készülékek. Hosszú évekre készítették őket, nem igényelnek sok karbantartást, a többszöri leesést is bírják akár kemény felületekre. Ha szüksége van valakinek egy jó minőségű gépre, ami az asztalra helyezve pillanatokon belül beolvassa a kívánt vonalkódot, akkor az a személy, jó helyen jár. Oldalunkon háromfajta asztali vonalkód olvasó közül lehet választani és azon belül összesen hét készülék kapható, hogy mindenki megtalálhassa kedvencét.

 

Az asztali vonalkód olvasó fajtái és márkái


Kínálatunkban három különböző asztali vonalkód olvasó készülék fajtából lehet választani, ezek pedig nem más, mint a Datalogic, a Honeywell és a Symbol. Mindegyik magas minőséget képvisel és hihetetlenül strapabíró. Mindegyik asztalra szánt olvasó gépezet, éppen ezért számítottak a készítők arra, hogy gyakran leeshet akár keményebb padlókra is, de ilyenkor sem fog összetörni, megbízhatóan megállja a helyét a mindennapi használat során. A mobiltelefonok és egyéb képernyőkről is tökéletesen leolvassák a vonalkódokat és LED világítással és hangjelzéssel adja a tudtunkra, hogy a beolvasás megtörtént. Minden egydimenziós vonalkód leolvasására kiválóan alkalmasak a gépek, de van olyan, ami a kétdimenziós vonalkódot is gond nélkül leolvassa, mint például a SYMBOL / MOTOROLA DS457 és a HONEYWELL YOUJIE HF600. Találhatunk olyat is a készülékek közül, ami rászerelhető a pultra, így nem fog elmozdulni az asztalon. Nem csak áruházakba és boltokba alkalmasak a leolvasók, hanem például a SYMBOL / MOTOROLA DS457 készülék, az gyártósorra, futószalagra vagy különböző jegy automatákhoz is ajánlott.

fix telepítésű és pultba építhető asztali vonalkód olvasó típusok
Pultba beépíthető Honeywell Solaris 7820 készülék

 

Hol alkalmazható egy asztali vonalkód olvasó?


Ezek a készülékek, főként pénztári alkalmazásra lettek szánva, azért, hogy ne kelljen kézi leolvasóval lecsipogtatni a vonalkódokat, hanem egyszerűen odatartva a kártyát, vagy a telefont, az szinte azonnal beolvassa nekünk. Ez abból a szempontból is hatalmas előny, hogy mindkét kezünk szabad maradhat a leolvasás ideje alatt, és más teendőre tudjuk felhasználni azt az időt. Kis és közepes méretű boltba ajánljuk őket, nagy forgalmú helyekre, ahol nincs idő a régi, elavult és meglehetősen lassú készülékekre, és ahol fontos, hogy a boltról jó visszajelzést kapjanak a vásárlóktól, hiszen ez a bolt minőségét is befolyásolja.