Zebra WT5400 vonalkódolvasó

Android operating system, upgradeable up to Android 17
Qualcomm QCS4490 octa-core processor for maximum performance
4.7" HD touchscreen for clear display
Robust construction: IP65/IP67 certification
Advanced connectivity: Wi-Fi and Bluetooth 5.3
Ajánlatkérés

A Zebra WT5400 a következő lépés a hordozható számítógépes technológia terén, amelyet kifejezetten a kiskereskedelmi ipar igényeire terveztek. A mobil számítógép a fejlett technológiát a könnyű használattal ötvözi a munkafolyamatok optimalizálása és a hatékonyság növelése érdekében. Ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol mobilitásra és kihangosításra van szükség.

Az erőteljes Qualcomm QCS4490 processzorral és a felhasználóbarát Android operációs rendszerrel a WT5400 gyors és megbízható platformot kínál. A nagy, 4,7 hüvelykes érintőképernyő nagy részletességgel jeleníti meg az információkat, és könnyen használható – még kesztyűben is.

A robusztus kialakítás biztosítja a megbízhatóságot igényes munkakörnyezetekben, és az IP65/IP67 por és víz elleni tanúsítvány támogatja. Az átfogó csatlakozásnak köszönhetően – beleértve a Wi-Fi-t és a Bluetooth 5.3-at – a felhasználó mindig kapcsolatban marad. A WT5400 a modern kiskereskedelmi környezet nélkülözhetetlen eszköze, amely fokozza a termelékenységet és a felhasználói élményt.


  • Android operating system, upgradeable up to Android 17
  • Qualcomm QCS4490 octa-core processor for maximum performance
  • 4.7" HD touchscreen for clear display
  • Robust construction: IP65/IP67 certification
  • Advanced connectivity: Wi-Fi and Bluetooth 5.3